Sport

Rreth 18 mijë policë, 16 km gardh dhe 180 mln euro për sigurinë! Nis takimi i 7 fuqive botërore, temat “e nxehta” të samitit të G7-ës

Rreth 18 mijë policë, 16 km gardh dhe 180 mln euro për sigurinë! Nis takimi i 7 fuqive botërore, temat “e nxehta” të samitit të G7-ës

Lufta, klima, uria, varfëria, shëndetësia – samitit të G7-s që zhvillohet në Gjermani si kryesuese e radhës nuk i mungojnë ...

“Kosto e paprecedentë për Putin”! Biden zbulon zyrtarisht vendimin e parë të G7: Ndalojmë importin e arit rus!

“Kosto e paprecedentë për Putin”! Biden zbulon zyrtarisht vendimin e parë të G7: Ndalojmë importin e arit rus!

Presidenti amerikan, Joe Biden, tha të dielën se Shtetet e Bashkuara dhe ekonomitë e tjera të Grupit G7 do të ...

Kapitalisti i së nesërmes duhet të jetë i ndërgjegjshëm nga ana shoqërore

Kapitalisti i së nesërmes duhet të jetë i ndërgjegjshëm nga ana shoqërore

Alan Murray, i kompanisë Fortune Media, thotë se kapitalizmi i palëve të interesuara do të vazhdojë të jetë i pranishëm ...

Inflacioni në Eurozonë parashikohet të arrijë në 4.8% pas rritjes së çmimeve të energjisë

Inflacioni në Eurozonë parashikohet të arrijë në 4.8% pas rritjes së çmimeve të energjisë

Inflacioni do të mbetet i lartë në të gjithë Eurozonën, të paktën deri në fund të verës, sipas paralajmërimeve nga ...

AMF çregjistron dy kompani agjente të bursave online, pezullon një të tretë

AMF çregjistron dy kompani agjente të bursave online, pezullon një të tretë

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (AMF) ka hequr regjistrimin për dy kompani dhe ka pezulluar aktivitetin e një tjetër kompanie të ...

TheSportyNews.com