50 faqet më të klikuara në Shqipëri, sipas Alexa.com

50 faqet më të klikuara në Shqipëri, sipas Alexa.com

Navigimi në internet përmes kompjuterave, laptop-it, dhe sidomos smartphone është kthyer në një mjet të preferuar të kalimit të kohës ...

Pa ligj e pa energji, Kosova në “luftë” me kriptovalutat

Pa ligj e pa energji, Kosova në “luftë” me kriptovalutat

Kosova ka ndaluar prodhimin e kriptovalutave për shkak të krizës energjetike. Sipas Qeverise së Kosovës, veprimtaria me Bitcoin dhe kriptomonedha ...

Ekonomia bullgare do të rimëkëmbet më ngadalë në krahasim me nivelet globale

Ekonomia bullgare do të rimëkëmbet më ngadalë në krahasim me nivelet globale

Ekonomia bullgare parashikohet të rritet me një ritëm më të ngadaltë se ajo globale, konkretisht me 3.5% në vitin 2021, ...

Agroturizmi kuturu, KLSH: S’ka të dhëna zyrtare për investimet, nevojë për strategji të veçantë

Agroturizmi kuturu, KLSH: S’ka të dhëna zyrtare për investimet, nevojë për strategji të veçantë

Agroturizmi një sektor i veçantë drejt të cilit po kanalizohen investime të shumta private vit pas viti, po zhvillohet në ...

Opinion