E mërkurë, 21 Shtator, 2022
18 °c
San Francisco
18 ° Enj
18 ° Pre
20 ° Sht
19 ° Die

Editoriali

Nikola Media Group është e përkushtuar për të mbështetur Parimet e Mirëbesimit dhe për të ruajtur pavarësinë, integritetin dhe lirinë e tij nga paragjykimet në mbledhjen dhe shpërndarjen e informacionit dhe lajmeve.

NMG apo vetë portali TiranaPress nuk janë të përfshira në qëndrim apo opinionin e gazetarëve. Për çdo artikull, analizë, opinion apo gazetari investigative përfshihet mendimi i gazetarit dhe jo i Portalit (TiranaPress) apo kompanisë që e ka në pronësi (Nikola Media Group).

Për shumë kontaktoni në: editoriali@tiranapress.com